Xochimilco

Xochimilco is al meer dan 20 jaar een bijzonder Mexicaans restaurant in Gouda met smakelijke, originele gerechten! Xochimilco staat bekend om z’n heerlijke gemixte cocktails en heeft bijvoorbeeld de lekkerste sissende fajitas van Zuid-Holland! Iedere maand gebeurt er iets verrassends Mexicaans op de menukaart. En voor de kinderen wordt eventueel ter plekke een lekker gerechtje bedacht.
Op 1 juli 2013 heeft de heer Caytano Santiago Almeida ( Santi) het restaurant verkocht aan 2 trouwe medewerkers en nu heten gastheer Jasper, chefkok Patrick en medewerkers je van harte welkom in Mexicaans restaurant Xochimilco.  Jasper en Patrick hebben allebei 10 jaar voor Santi gewerkt, en willen graag Xochimilco voortzetten op dezelfde manier,  de mooie gerechten met verse producten en gezellige sfeer met de leuke gasten.  Zij hopen dit nog velen jaren te blijven doen op de Wijdstraat in Gouda!

Xochimilco spreek je uit als ksosjimielkoo. Xochimilco is een van de zestien districten van Mexico Stad. In Xochimilco bevinden zich veel kanalen, waarin zich nog chinampas, drijvende tuinen bevinden. De drijvende tuinen gebruikten de Azteken wegens een tekort aan land. Het woord chinampa komt van het Nahuatl chinamitl, wat “vierkant van riet” betekent.

Xochimilco staat bekend om zijn ceviche, pollo maximilano, enchiladas, chocolade taart, zijn vers gemaakte quacamole en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke sissende fajitas! Bij Xochimilco maken we gebruik  van verse producten om zo de optimale smaak en kwaliteit te krijgen.

Wilt u een tafel reserveren?
Bel 0182 – 523120

Xochimilco

Restaurant Xochimilco

Wijdstraat 29
2801 KB Gouda
T. 0182 – 523120

www.xochimilco.nl

Openingstijden

Dagelijks van 17.00 – 23.00 uur

Parkeren: Nieuwe Markt, Klein Amerika, Parkeergarage Bolwerk, Omgeving (parkeermeters)

Te vinden op:

www.horecagouda.nl
www.iens.nl
www.dinnersite.nl
www.youropi.com

Comments are closed.