Swing

Doelgroep

De doelgroep van Swing bestaat uit gezellige mensen die normaal gekleed zijn en een leeftijd hebben van rond de 21 jaar en ouder.

Muzikanten

Onze pianisten afkomstig uit alle hoeken van de wereld begeleiden u interactief vanaf binnenkomst tot aan het verlaten van ons uniek horeca concept. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag zullen onze pianisten, een waanzinnige drummer, blazers en overige muzikanten van groot formaat u voorzien van alle tophits. Tevens worden onze muzikanten elke vrijdag en zaterdag bijgestaan door de leukste en gezelligste DJ’s van Nederland.

Klik op onderstaande muzikanten voor meer informatie.

Spencer Read Peter Zwerver Paul Scarto
William van Rutte James Byrom Tammy T Sonja Robbemont

Instrumenten

De instrumenten set van Swing bestaat niet alleen uit piano’s en een drumstel. We hebben voor de echte gitaar virtuozen een heuse echte Fender collectie tot beschikking. Mensen die kunnen zingen zijn ook van harte welkom af en toe een deuntje mee te komen zingen. Naast deze mogelijkheden heeft Swing zogenaamde inprik mogelijkheden voor alle mogelijke instrumenten.

Licht & geluid

Het uitgekiende en speciaal ontwikkelde lichtsysteem zorgt voor een warme en gezellige sfeer! Het geluid van Swing is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u tijdens de optredens zelf kiezen om lekker te dansen, mee te zingen of gewoon te blijven kletsen. Speciaal voor Swing heeft het bedrijf DEP te Waddinxveen in samenwerking met 7-Sound een zeer uitgekiend geluidssysteem ontworpen.

Crew

Onze medewerkers zullen er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt; ze voorzien u van hapjes en drankjes en betrekken u interactief bij Swing. Uiteraard op uw eigen tempo!

Swing

Café Restaurant Swing

Markt 24
2801 JJ Gouda
T. 0182-511525

www.swingingouda.nl

Openingstijden
Ma Gesloten
Di   Gesloten
Wo Gesloten
Do 11:00 – 01:00
Vr 11:00 – 04:00
Za 11:00 – 04:00
Zo 11:00 – 01:00

Te vinden op:

www.horecagouda.nl
www.iens.nl
www.dinnersite.nl
www.youropi.com

Comments are closed.