Phielix verzekeringen

WELKOM BIJ PHIELIX VERZEKERINGEN

Wij onderscheiden ons doordat wij een persoonlijk adviseur zijn op het gebied van financiële dienstverlening. De adviseurs van Phielix Verzekeringen zijn hoog opgeleid en hebben zich op een bepaald gebied gespecialiseerd, zodat wij naast veel algemene kennis, ook zeer veel specifieke kennis hebben op het gebied van hypotheken, bankzaken, zakelijke verzekeringen en belastingzaken.

Naast deze kennnis zijn wij een ondernemend kantoor, dat wil zeggen, dat wij niet zomaar de produkten van verzekeraars adviseren, maar maatwerk vragen van de met ons samenwerkende maatschappijen en natuurlijk, kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs en de beste voorwaarden.

Nu denkt u natuurlijk, dat roept iedereeen. Dat is misschien zo, maar wij maken het waar, wij zijn altijd bezig om de laagst mogelijke premie te bedingen bij de met ons samenwerkende Maatschappijen en als er een nieuwe prijsvechter op de markt komt, die inderdaad goedkoper is, dan kunt u er van op aan, dat wij zaken met ze doen.

Voorbeelden van de laatste produktontwikkelingen zijn onder andere Horeca verzekeringen, waar wij over het algemeen 20% besparen op de huidige verzekeringen en minimaal dezelfde voorwaarden garanderen. Dit bespaart de cliënt echt duizenden euro’s.

Een ander produkt is de verzekering voor Vereniging van Eigenaren, wij realiseerden 10 tot 20 % lagere premies.Bent u particulier en u wilt uw zaken zelf online regelen, dan kan dit ook.

Ook op spaargebied leveren wij de hoogste rente, maar wel bij gerenomeerde partijen.Voor zakelijke en particuliere relaties zijn wij het kantoor met korte aanspreekpunten.

Wij zien u graag bij ons op kantoor, of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis of op locatie.

Phielix verzekeringen

Phielix Verzekeringen

Van Leeuwenhoekstraat 19
2811 DW Reeuwijk


T 0182 – 395588
F 0182 – 391576
E info@phielixgroep.nl

Comments are closed.