Over

OVER STICHTING GOUDA DINNER CITY

Op 25 januari 2011 heeft de ondertekening van de oprichting Stichting Gouda Dinner City plaats gevonden. Een vitale Horeca is een aanwinst voor de lokale economie en genereert een uiterst positieve uitstraling voor de stad Gouda en de gehele Goudse regio! Hier gaat de nieuwe Stichting zich 100% voor inzetten: “Gouda Gastvrij en Gastvriendelijk”.

De afgelopen jaren zijn er in Gouda veel positieve initiatieven ontplooid om een tegengeluid te laten horen naar aanleiding van de opgeklopte negatieve publiciteit. Bedrijven, maar zeker ook de Goudse inwoners, laten Gouda bruisen. Een knap staaltje City Marketing geïnitieerd door lokale Goudse ondernemers.

Gouda Dinner City (1) jan2011
Links vooraan notaris Tip Wagener.

Voor een groot deel zit de meerwaarde van deze Stichting in het full service pakket dat wordt aangeboden door samenwerkende partners. Dit zijn bedrijven die veelal lokaal en regionaal gevestigd zijn in de Goudse regio. Een bonte verzameling van dienstverleners en leveranciers helpt de ondernemer om meer omzet te realiseren en door de inkoopkracht ook lagere kosten.
Samenwerking, ontzorgen en delen is ons credo en dat moet de grootste kracht worden.

“Met de inzet van alle media in een dynamisch online landschap willen wij meer bereik genereren ten gunste van de horeca in Gouda en de Goudse regio”. Meer bezoekers, meer gasten, leuke evenementen, vollere accomodaties/terrassen,  en dus een stevigere positionering van Gouda en de Goudse regio.

De  websites van de deelnemers zullen hier een belangrijke rol in spelen. De websites zijn een platform waar (horeca)bedrijven zich op kunnen profileren en waar hun evenementen worden gepromoot. Alles ondersteund met de meest bekende Social Media als Twitter en Facebook. Echter wel altijd met de missie van de Stichting in het achterhoofd: de promotie van Gouda en de Goudse regio.

Comments are closed.