Horeca Inkoop Combinatie

De Horeca-Inkoop Combinatie is een jong bedrijf, opgezet door een administratieve dienstverlener en een inkooporganisatie, welke het inkoopvolume van bedrijven in de zakelijke dienstverlening, handel, importeurs, industrie, mkb, scholen, instellingen en VVE’s bundelt.
Affiniteit met de Horeca en kennis van de totale Hospitality branche clusteren wij het inkoopvolume van Horecabedrijven.

Horeca-Inkoop Combinatie bundelt het inkoopvolume van haar deelnemers en heeft zo scherpe afspraken met leveranciers kunnen maken. Hiernaast profiteert u van een extra inkoopbonus die via de Algemene-Inkoop Combinatie aan u wordt uitgekeerd.
U heeft geen verplichting tot het kopen bij de geselecteerde leveranciers en u betaalt geen inschrijfgeld, contributie of lidmaatschapskosten.

Het doel is: lagere kosten, dus meer winst door bundeling inkoopvolume. 
 
Hierbij werken drie partijen samen:

  • Bedrijven in de zakelijke dienstverlening – handel – importeurs – industrie – mkb – scholen – instellingen – VVE’s
  • Leveranciers
  • Algemene-Inkoop Combinatie

Via aanmelden inkoopbonus op onze website kunt u kosteloos en zonder beperkingen deelnemer worden van de Algemene-Inkoop Combinatie. Wij melden u aan bij de diverse leveranciers en u kan inkopen tegen de afgesproken prijzen en ontvangt als extra nog een inkoopbonus. 

horeca-inkoop-combinatie

Horeca Inkoopcombinatie

Albrechtstraat 21
2957 AB Nieuw Lekkerland
tel.nr. 0346 211657

http://algemene-inkoopcombinatie.nl/

Comments are closed.