Goudse Business Club on tour.

Elke eerste dinsdag van de maand houdt de Goudse Business Club haar clubavond bij één van haar clubleden.
Een aantal horecazaken, die ook lid zijn van Gouda Dinner City, openen dan ook haar deuren voor de gezellige clubavonden.  Nieuwe leden kunnen zich voorstellen op de zeepkist en er wordt een bepaald thema belicht of een spreker uitgenodigd.

In de maand augustus was er een heel culinair Thais gebeuren bij ons lid Bangkok City met voor de vakantietijd een behoorlijke opkomst. Het weer was zeer zomers  en de Thaise hapjes en het lopend buffet deden weer het vakantiegevoel herleven.

Op 2 september 2014 was de Goudse Business Club te gast bij het Museumhavencafé of te wel het voormalig Schipperswachtlokaal.
Als spreker gaf de voorzitter van de Museumhaven een korte schets  van de Museumhaven met haar oude vaartuigen, de scheepswerf en historie van het IJsselhuys, zoals het Museumhavencafé ook wel genoemd wordt. Het is een prachtige locatie. De leden konden langs de oude schepen lopen met behulp van een routeboek, de Havenwandeling.
Een accordeonist speelde die avond zeemansliederen.

Dinsdag 7 oktober 2014 was de clubavond bij Le Patapouf en was Stichting Fairtrade Gouda uitgenodigd. Tien  Fairtrade deelnemers hadden een informatietafel ingericht en toonden een breed scala van producten en diensten.

Dinsdag 4 november 2014 is De Burgerhal in het prachtige Stadhuis op de Markt gastheer.

Dinsdag 2 december 2014 zijn de leden en invités uitgenodigd door de Businessclub VV Jodan Boys op de Sportlaan te Gouda.

Ook aan de inwendige mens wordt aandacht geschonken met heerlijke hapjes, een diner of een prachtig buffet.

Gouda Dinner City is trots op haar (horeca)leden en uiteraard ook De Goudse Business Club.

Categories: algemeen, horeca

Comments are closed.