Gouda Media Groep

De Gouda Media Groep verkeerd sinds mei 2017 in staat van faillissement.
Curator is Mr. R. de Bruijn van La Gro Advocaten.

De Gouda Media Groep bestaat sinds januari 2006 en is gevestigd in een opmerkelijk pand aan de Crabethstraat 38-D in Gouda. Het pand staat op 125 meter afstand van het centraal station en op 200 meter afstand van de historische binnenstad van Gouda. Het pand is opmerkelijk door de centrale met glas en staal overdekte ruimte die de naam ‘De Serre’ draagt.

De Gouda Media Groep heeft zich in korte tijd een unieke plaats in Gouda en de regio verworven met name door een spraakmakende huis-aan-huis krant uit te brengen die in korte tijd door velen als de best gelezen krant van Gouda wordt beschouwd.

De Gouda Media Groep is onder andere uitgever van de Krant van Gouda, Zorg- en Ziekenhuiskrant, zakenbijlage BusYness, en GoudaTV.
De Gouda Media Groep heeft een eigen bezorgdienst in Gouda, Haastrecht, Moordrecht en Bodegraven en werkt samen met twee andere verspreiders voor Waddinxveen en voor Reeuwijk, Waarder, Driebruggen en Nieuwerbrug.

Verder maakt de Gouda Media Groep ook bedrijfsfilms, bouwt websites in WordPress en heeft uitstekende grafische vormgevers in dienst.

Kijk op onze website welke Diensten en Services wij leveren en voor onze portfolio.

Gouda Media Groep

Gouda Media Groep

Crabethstraat 38-D
2801 AN Gouda

T. 0182-322456
F. 0182-322466

info@goudamediagroep.nl
http://www.goudamediagroep.nl

facebook twitter youtube_50x50

Comments are closed.