ConcreetAdvies

ConcreetAdvies ondersteunt en adviseert (horeca) ondernemers in hun bedrijfsvoering, zo breed als de bedrijfsvoering in de horeca ook kan zijn, met als specialisatie wet- en regelgeving. ConcreetAdvies heeft ervaring in alle soorten horecabedrijven en in de vakgebieden die te maken hebben met de bedrijfsvoering van een horecabedrijf.

ConcreetAdvies is in mei 2008 opgericht door Petra Venekamp; zij werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidssector. Zodoende kent zij de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten. Door haar langdurige werkervaring bij de brancheorganisatie voor de horeca – Koninklijke Horeca Nederland – en haar ervaring als projectmanager Ondernemingsdossier is zij bekend met gemeentelijke en provinciale overheden en instellingen met  het horecabeleid en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Door haar professionele, praktische, betrokken én integere instelling zorgt Petra met humor voor een naadloos advies en concrete oplossingen van problemen. Petra neemt u mee door het web van beleid, wetten en regels. Haar ruime ervaring met alle facetten van een horecabedrijf, zowel operationeel als beleidsmatig, kan Petra Venekamp u ondersteunen om de opgedane kennis en kunde zelfstandig in te passen, zodat u (verder) kunt groeien.

ConcreetAdvies helpt (startende) ondernemers plannen inzichtelijk te maken en hobbels te slechten.

Dit gebeurt door hele concrete zaken zoals bijvoorbeeld:

  • een concrete aanpak voor het invoeren van de allergenen wetgeving
  • het invoeren van Food & Beverage controle;
  • een workshop:”hoe start ik mijn eigen Koffie zaak?”  http://www.koffieschool.nl/1_Koffieschool.php
  • het begeleiden van een evenement inclusief vergunningen;
  • het opstellen van een Sales en Marketing plan;
  • het opzetten, begeleiden en vermarkten van groepen van ondernemers die samenwerken, zoals bv. www.vergaderenindordrecht.nl/ de Smaakstraat en de Smaakmarkt/ Dordtopjebord;
  • een inspiratieboekje voor horeca ondernemers. “Oesters, ham & koekjes” vanaf 1 december 2014 te koop; http://www.stoere-ideeen.nl/boek-bestellen/
  • het organiseren van inspiratietours naar London en Antwerpen.

Bel of mail Petra voor meer info en bezoek haar website.

concreet_advies

Contact gegevens

ConcreetAdvies
Petra Venekamp
Queeckhovenplein 1b
3555 XK Utrecht
06-30310640

www.concreetadvies.info
info@concreetadvies.info

@concreetadvies
http://www.pinterest.com/concreetadvies/concreetadvies-projecten/
www.linkedin.com/in/petravenekamp

Comments are closed.