BHV-Inside

BHV-Inside geeft opleidingen en herhalingen  EHBO en BHV. Deze trainingen worden gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten uit de praktijk.

Zij brengen niet alleen theoretische kennis bij, maar zetten die theorie bovendien snel om naar voorbeelden uit de praktijk.

Niet praten, maar doen!

In kleine groepjes wordt, door middel van simulaties, geleerd wat er precies gedaan moet worden in noodsituaties. Wij maken daarbij o.a. gebruik van onze blusbakken en rookmachines, deze maken het mogelijk op locatie met rook en echte vuurhaarden te oefenen. Ook trainingen brandveiligheid in onze unieke mobile brandbestrijdingsunit is mogelijk. Voor het nabootsen van levensbedreigende situaties worden o.a. oefenpoppen en Lotus-slachtoffers ingezet (Lotus staat voor Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding Slachtoffers). Een goede benadering van de werkelijkheid!

Individuele deelnemers kunnen zich opgeven voor de trainingen via open inschrijving. Voor bedrijven of instellingen vinden trainingen in groepsverband plaats, die op een door u zelf gekozen locatie kunnen worden gehouden. Het maximum aantal deelnemers is daarbij 15 per training.

Neem contact met ons op voor trainingen die passen binnen uw organisatie.

Al onze cursussen zijn inclusief lesstof, trainingsmaterialen en certificering.

Daarom kiest u voor BHV-Inside advies en Training:

  • Unieke mobiele brandbestrijdingsunits
  • Blusbak en rookmachine
  • Ervaren vakdocenten
  • Praktijkgerichte opleidingen
  • Werken in kleine groepen
  • Cursussen op locatie
bhv-inside
BHVinsidelogo

BHV-Inside

Burg. Van Reenensingel 101
2803 PA  Gouda

Mobile 06-41783866

info@bhv-inside.nl
www.bhv-inside.nl

Inschrijving KvK nr.24485546
BTW nr. NL112741022B01

Comments are closed.